• Wat wij willen: Inspireren

Wat wij willen: Inspireren

Sinds 1883 is opgericht vanuit een idee: Als een thema leeft in onze maatschappij, willen we dat belichten vanuit allerlei invalshoeken. Ons doel is om onze lezers te inspireren. 

Wij denken dat andere mensen, door hun ervaringen met een thema te delen, ons kunnen aansporen om er met een nieuwe blik naar te kijken. We zoeken niet zozeer extra informatie; we willen ons en onze lezers laten inspireren.
En dus verzamelen we de visies en ervaringen van tientallen deskundige mensen. We vragen ze om vooral te schrijven over wat voor hun goed heeft gewerkt. Deze bijdragen bundelen we tot een mooi boek.

Onze missie
Sinds 1883 - uitgevers verzamelt uiteenlopende visies en ervaringen van tientallen (ervarings)deskundigen met als doel anderen te inspireren en zo bij te dragen aan harmonie in de samenleving.

De thema's zijn divers en zowel maatschappelijk als persoonlijk: 50 best practises in het onderwijs, hoe helpen we mensen met een beperking aan een baan, hoe lukt het mensen met dementie om er zo goed mogelijk mee te leven?