• Anders werken
  • Anders werken
  • Anders werken
  • Anders werken

Anders werken

50 verhalen over sociale innovatie

Werken. Kan het anders, beter? Zonder al teveel regels? In rollen die uitdagend zijn?

Bestel dit boek via uw boekhandel, of nu meteen via bruna.nl of bol.com

Met leiders die medewerkers vertrouwen, en andersom? Waar het onderscheid tussen leider en medewerker misschien niet eens meer bestaat? In organisaties die zichzelf continu ontwikkelen? En waar mensen volop waardering krijgen?
Ja, dat kan, zo blijkt uit de verhalen in dit boek en op de website www.anderswerken.eu. Verhalen verteld door ondernemers, wetenschappers, studenten, directeuren, HR-adviseurs, vakbondsbestuurders, werknemers en zelfstandigen. Hun inspirerende visies en ervaringen bewijzen hoezeer mens en organisatie erop vooruitgaan als we werk anders organiseren en op andere manieren leiding geven, mensen ontwikkelen en ons geld verdienen. Leidinggevenden, organisatieontwikkelaars, HR-professionals, OR-leden en cao-onderhandelaars kunnen volop leren van de verhalen in dit boek.

Aukje Nauta, Cristel van de Ven en Guurtje van Sloten van Factor Vijf brachten de verhalenvertellers samen, met steun van de NSvP. In hun werk als organisatieadviseurs dagen zij mensen en organisaties uit om voortdurend het beste in elkaar naar boven te halen.

Facts
Titel           Anders werken, vijftig verhalen over sociale innovatie
Auteurs     Aukje Nauta, Guurtje van Sloten, Cristel van de Ven + 50 co-auteurs
Serie         Pamflet2.nl
1e druk     oktober 2014
Pagina's    200
Prijs          €19,50
ISBN         9 7890 7834 2106
E-book      €9,50
ISBN         9 7890 7834 2113